13 - 19 juli

Smaak
markt

Labyrinth

Vierdaagsefeesten
Labyrinth

Smaakmarkt Labyrinth

LEKKER LEKKER • 7 dagen FEEST • 2 podia
BOMVOL programma • vele foodtrucks
iedere dag vanaf 13:00
vette LOCATIE • GRATIS!

Kom gezellig aanwaaien en neem je vrienden, je ouders, je kinderen of je date mee. Dit jaar kan je al vanaf 13:00 bij Smaakmarkt Labyrinth terecht, om je kater weg te eten of om je kinderen te vermaken met toffe (kinder)programma’s. Er is een poppenkast, een kinderdisco, een voorstelling, circus en nog veel meer. Iedere dag is er wel iets te beleven!

Overdag leun je comfortabel achterover om lekker te eten en te genieten van een steengoede band of een mooi gesprek. En als de zon op zijn felst is dan transformeert Smaakmarkt tot het gezelligste straatfeest van de stad.

Muziek komt net als het eten uit alle windstreken; hiphop, disco, Mexicaanse cumbia en frisse house gaan op Smaakmarkt vanzelfsprekend hand in hand. In samenwerking met een scherpe selectie partners programmeren we iedere avond twee podia vol dj’s om lekker op te dansen.

Het volledige Smaakmarkt Labyrinth bekijk je hieronder!
Op de hoogte blijven? Volg ons dan op Instagram!

Instagram

Labyrinth

Foodprogramma

Over smaak valt niet te twisten, over kwaliteit wel. Daarom werkt Smaakmarkt alleen samen met de meest gepassioneerde aanbieders van streetfood. De internationale keuken is hier goed vertegenwoordigd. Zilte oesters, ambachtelijke frieten, Thaise cuisine, sappige hamburgers en vegan soepen – iedereen, van carnivoren tot plantaardige puristen, kan hier zijn of haar culinaire hart ophalen. Smaakmarkt is een feestje voor zowel avontuurlijke eters als liefhebbers van een burger en een frietje.

Het foodprogramma van Smaakmarkt Labyrinth 2023 is nog niet bekend. Houd onze Instagrampagina in de gaten voor de laatste updates.

Amaro's BBQ kitchen Vegetarisch
Barabus Vegan
Caliente & Panas Vegetarisch
Duck Truck
Dutch Weed Burger Vegan
Karma Kebab Vegan
Moorbites Vegetarisch
Pasta Joe Vegetarisch
De Poffertjesman Vegetarisch
Sgt. Pepper Vegan
Sound Trek Vegetarisch
Vietnam strEATfood
Wat de Fiets schaft Vegetarisch
Woodpizza Vegetarisch
Zilt en zalig
Labyrinth

Blijf op de hoogte en

volg ons op Instagram!

Oke dan!

Labyrinth
Labyrinth