13 - 19 juli

Smaak
markt

Labyrinth

Vierdaagsefeesten
Labyrinth

FAQ

Waar kan ik jullie vinden?

What’s in a name! Smaakmarkt Labyrinth is opgezet rondom het kunstwerk ‘Labyrinth’ aan de Waalkade.

Ik kan niet komen omdat m’n oma jarig is,
kunnen jullie het festival verzetten?

Het festival verzetten kan helaas niet, maar gelukkig duurt ons festival maar liefst zeven dagen met uitgebreide openingstijden:

zaterdag 16 t/m donderdag 21 juli: 14:00 – 00:30
vrijdag 22 juli: 14:00 – 01:00

Is het festival gratis?

Jazeker. Tijdens Smaakmarkt Labyrinth geniet je zeven dagen lang van gratis feesten en gratis live-muziek! Op ons festival betaal je alleen voor je drinken een het eten bij de foodtrucks. Bekijk hier het programma.

 

Houden jullie een stoel voor me vrij als klaar ben met de wandeltocht?

Nee helaas, we houden geen plekken bezet voor mensen met vermoeide voetjes. Uiteraard voorzien we ons terrein van voldoende zitplekken voor tijdens je diner, maar we hopen dat we je  voor of na het eten zien dansen op onze dansvloer!

Wat kan ik er allemaal eten?

Over smaak valt niet te twisten, over kwaliteit wel. Daarom werkt Smaakmarkt alleen samen met de meest gepassioneerde aanbieders van streetfood. De internationale keuken is hier goed vertegenwoordigd. Zilte oesters, ambachtelijke frieten, Thaise cuisine, sappige hamburgers en vegan soepen – iedereen, van carnivoren tot plantaardige puristen, kan hier zijn of haar culinaire hart ophalen. Smaakmarkt is een feestje voor zowel avontuurlijke eters als liefhebbers van een burger en een frietje.

Is er genoeg te drinken?

Uiteraard is er genoeg te drinken! Of je nou liefhebber bent van een biertje of een complexe wijn, op het gebied van drank is het aanbod net zo uitgebreid. We serveren steengoede koffie en we hebben een alcoholisch gebied valt er genoeg te ontdekken. Van virgin cocktails tot spannende sapjes of gewoon een ijskoude cola.

Is er een plattegrond?

Jazeker, die is er! Bekijk hem hier.